Piet Oudolf’s garden at Hauser & Wirth Menorca. Photo: Daniel Schäfer

Guided Tour by the Gardeners and Installation for Maó + Flors

  • Sat 20 – Sun 21 May 2023
  • 11.15 am – 12.15 pm

Guided Tours on 20 and 21 May focus on the gardens of Illa del Rei—Fundació Hospital de l’Illa del Rei’s medicinal garden, with a tour from volunteers at the foundation, and Piet Oudolf’s garden, with a tour given by the gardener Pere Timoner. As part of the programme of Maó + Flors, 2ManyFlowers will create a floral installation at Hauser & Wirth Menorca.

We recommend booking in advance here.

 

Les visites de dia 20 i 21 de maig se centren en els jardins de l’Illa del Rei—el medicinal de la Fundació Hospital de l’Illa del Rei, amb una visita guiada amb els voluntaris, i el de Piet Oudolf, a càrrec del jardiner Pere Timoner. Amb una instal.lació floral de 2ManyFlowers a l’illa, Hauser & Wirth se suma a la programació de Maó + Flors.

Recomanem reservar plaça aquí.

 

Las visitas de día 20 y 21 de mayo se centran en los jardines de Isla del Rey—el medicinal de la Fundación Hospital de la Isla del Rey, con una visita guiada con los voluntarios, y el de Piet Oudolf, a cargo del jardinero Pere Timoner. Con una instalación floral de 2ManyFlowers en la isla, Hauser & Wirth se suma a la progrmación de Maó + Flors.

Recomendamos reservar plaza aquí.

Current Events