Imma Prieto, Director of Es Baluard Museu © Es Baluard Museu

Imma Prieto on Miró’s Ubu

  • Thu 29 September 2022
  • 7.30 – 10 pm

ENG

Imma Prieto, Director of Es Baluard Museu, gives the talk ‘The faces of Ubu’ inspired by Joan Miró’s series of artworks around Alfred Jarry’s dictatorial and grotesque character ‘Le Père Ubu.’ Miró’s ‘Le Père Ubu’ includes a sculpture currently on view at Hauser & Wirth Menorca; as well as drawing books and the costumes for a theater piece from the 70s which are exhibited at Es Baluard. Imma Prieto introduces the series and discusses the relevance of Miró and Jarry’s character. The talk is free.

We suggest booking in advance here.

 

CAT

Imma Prieto, directora d’Es Baluard Museu, fa la xerrada ‘Les cares d’Ubu’ inspirada en la sèrie d’obres d’art de Joan Miró al voltant del personatge dictatorial i grotesc d’Alfred Jarry ‘Le Père Ubu.’ ‘Le Père Ubu’ de Miró inclou una escultura que actualment es pot veure a Hauser & Wirth Menorca; així com els llibres de dibuix i el vestuari d’una peça de teatre dels anys 70 que s’exposen a Es Baluard. Imma Prieto presenta la sèrie i parla de la rellevància del personatge de Miró i Jarry.

Recomanem reservar lloc aquí.

 

ESP

Imma Prieto, directora de Es Baluard Museu, da la charla ‘Las caras de Ubu’ inspirada en la serie de obras de arte de Joan Miró sobre el personaje dictatorial y grotesco de Alfred Jarry ‘Le Père Ubu.’ ‘Le Père Ubu’ de Miró incluye una escultura que actualmente se puede ver en Hauser & Wirth Menorca; así como los libros de dibujo y el vestuario de una pieza de teatro de los años 70 que se exponen en Es Baluard. Imma Prieto presenta la serie y habla de la relevancia del personaje de Miró y Jarry. La asistencia a la charla es gratuita.

Recomendamos reservar sitio aquí.

Current Events