Photo Printing Workshop with Erola Arcalís

  • Sat 27 May 2023
  • 10.15 am – 1.15 pm

Photo printing workshop led by Menorcan artist Erola Arcalís, whose still life photographs are featured in ‘After the Mediterranean’. The method used is cyanotype, done by surveying Illa del Rei and incorporating natural materials to create a still life of the site. The activity lasts three hours, and no previous experience is required.

We recommend booking in advance here.

 

Taller d’impressió fotogràfica amb l’artista menorquina Erola Arcalís, les fotografies de la qual s’inclouen a ‘Després del Mediterrani’. El mètode emprat és el cianotip, realitzat mitjançant l’agrimensura de l’Illa del Rei i incorporant materials naturals per crear una natura morta del lloc. L’activitat dura tres hores, i no es necessiten coneixements previs.

Recomanem reservar plaça aquí.

 

Taller de impresión fotográfica con la artista menorquina Erola Arcalís, las fotografías de la cual se incluyen en ‘Después del Mediterráneo’. El método utilizado es el cianotipo, realizado mediante la agrimensura de la Isla del Rey e incorporando materiales naturales para crear una naturaleza muerta del sitio. La actividad dura tres horas y no se necesitan conocimientos previos.

Recomendamos reservar plaza aquí.

Current Events