Collaboration between Hauser & Wirth, Fra Roger and Menorca Euoropean Region of Gastronomy on 23 October and 6 November Courtesy Hauser & Wirth

Traditional Seaside Cuisine and Lateen Sailing

  • Sun 23 October – Sun 6 November 2022
  • 1 – 6 pm

ENG

We will celebrate traditional seaside cuisine with Fra Roger with a showcooking on Illa del Rei at 12.30 pm by Miquel Mariano; and the dish will feature in Cantina's menu.

Amics de la Mar Port – Maó will organise a demonstration of traditional lateen sailing. They will tour around the island and explain the technique behind this Asset of Cultural Interest at 11.30 am, noon and 12.30 pm.

Hauser & Wirth will donate 1€ per ferry ticket sold from 23 October to 6 November to Amics de la Mar Port – Maó. Collaboration on the occasion of the designation of Menorca as European Region of Gastronomy.

No booking needed for the activities, only for Cantina here. Buy your ferry ticket here.

 

CAT

Celebrarem la cuina tradicional de vorera amb Fra Roger amb un showcooking a l’Illa del Rei a les 12.30h amb Miquel Mariano. El plat de cuina de vorera formarà part del menú de Cantina.

Ambdós dies, Amics de la Mar Port – Maó organitzen una mostra de vela llatina a l’Illa del Rei. Faran una volta a l’illa i ens explicaran el funcionament i tècniques d’aquest Bé d’Interès Cultural a les 11.30, 12 i 12.30h.

Hauser & Wirth farà una donació als Amics de la Mar Port – Maó d’1€ per tiquet de ferri venut del 23 d’octubre al 6 de novembre. Col·laboració en motiu de la designació de Menorca Regió Europea de la Gastronomia.

No calen reserves per les activitats, només per a Cantina aquí. Compra el teu bitllet de ferri aquí.

 

ESP

Celebramos la cocina tradicional marinera con Fra Roger con un showcooking en la Isla del Rey a las 12.30h con Miquel Mariano. El plato de cocina marinera formará parte del menú de Cantina.

Ambos días, Amics de la Mar Port – Maó organizan una muestra de vela latina en la Isla del Rey. Harán una vuelta a la isla y nos explicarán el funcionamiento y técnicas de este Bien de Interés Cultural a las 11.30, 12 y 12.30h.

Hauser & Wirth hará una donación a los Amics de la Mar Port – Maó de 1€ por tiquete de ferry vendido 23 de octubre al 6 de noviembre. Colaboración en motivo de la designación de Menorca Región Europea de la Gastronomía.

No hace falta reservar para las actividades, solo para Cantina aquí. Compra tu billete de ferry aquí.

Current Events