Workshop at Hauser & Wirth Menorca. Photo: Carlos Torrico

Earth Day and Sant Jordi

  • Sat 22 – Sun 23 April 2023
  • 10.15 am – 4.30 pm

In celebration of Earth Day and Sant Jordi, a series of weekend activities centring around sustainability and local culture, including a bookmark and notebook-making workshop using recycled materials, led by Gràcia Ribalaiga on 23 April from 10.15 am to 1 pm and music by DJ Terremoto Mambo from 11 to 2 pm. All purchases will include a paper rose made by the Menorcan Foundation of People with Disabilities, and visitors will enjoy a 10% discount on books in the shop.

No booking needed, you can buy the ferry ticket here.

 

Amb motiu de la celebració del Dia de la terra i Sant Jordi, les activitats del cap de setmana se centren en la sostenibilitat i la cultura local, amb un taller de creació de llibres i punts de llibre utilitzant materials reciclats, dirigit per Gràcia Ribalaiga el 23 d’abril de 10.15 a 13h i música de DJ Terremoto Mambo de 11 a 14h. Totes les compres inclouen una rosa feta per la Fundació de persones amb Discapacitat, i els visitants podran gaudir d’un descompte del 10% en llibres de la botiga.

No cal reservar, pots comprar el bitllet de ferri aquí.

 

Con motivo de la celebración del Día de la tierra y Sant Jordi, las actividades del fin de semana se centran en la sostenibilidad y la cultura local, con un taller de creación de libros y puntos de libro utilizando materiales reciclados, dirigido por Gràcia Ribalaiga el 23 de abril de 10.15 a 13h y música de DJ Terremoto Mambo de 11 a 14h. Todas las compras incluyen una rosa hecha por la Fundación de personas con Discapacidad, y los visitantes podrán disfrutar de un 10% de descuento en libros de la tienda.

No hace falta reservar, puedes comprar el billete de ferry aquí.

Current Events